Izrada sajta Beograd

Izrada sajta za samo sedam dana. Kompletan web sajt sa seo optimizacijom za nedelju dana.

Izrada sajta

Kratak opis kako započeti sa radom na web sajtu. Prvo treba odrediti šta je sve potrebno za izradu web sajta, a to je za početak: Slike i kvalitetan tekst. Slike za sajt možemo mi da uradimo, a možete vi prilikom naručivanja sajta. Kompletan tekst radite VI. A mi kasnije, ako je potrebno, napravimo ispravke. Ovaj deo oko teksta se mnogima ne dopada. Ali ako hoćete kvalitetan sajt, najbolje je da vi napišete kompletan tekst. Prvo, zato što će na taj način, biti mnogo kalitetnije, a još bitnija stvar je, što će biti jedinstven tekst. Pogotovo za neke stručne sajtove. Nije logično da mi istražujemo neku oblast, da bi napisali kvalitetan tekst za vaš web sajt. Osim ako vršimo izradu sajta za pravljenje web prezentacija, to nam je posao. Za sve ostale delatnosti je nabolje da VI to odradite. 

izrada sajtova

Priprema za izradu sajta

Kako da planirate vašu internet prezentaciju. To mnogi komplikuju, a u principu je vrlo jednostavno. Samo se stavite u položaj kupca, ili korisnika vaših usluga. Kratko ćemo to opisati na ovom našem sajtu. Pošto radimo, izradjujemo, ili pravimo web sajtove, tako ćemo to i opisati. Pošto mi nudimo izradu sajta, napisaćemo: Izrada Sajta. A zato što radimo profesionalno, napisaćemo: Profesionalna izrada sajta. Ako želite da bude jeftino, pišemo: Jeftina izrada sajta. To su reči koje će naš potencijalni klijent da traži preko google, ili nekog drugog pretraživača. 

izrada sajtova beograd

Izrada sajta wordpress

WordPress je počeo kao instant rešenje za blog. Medjutim kako se ispostavilo da je odličan CMS sistem, polako je prerastao u ozbiljan alat za pravljenje krajnje profesionalnih web sajtova. Velike i poznate kompanije masovno koriste wordpress za izradu sajta. Mi smo naravno ovaj sajt uradili u wordpress-u. Izrada web sajta u wordpress-u je, po našem mišljenju, najbolje rešenje. Odlučite se za odredjeni templajt, par poterbnih pluginova i uradimo posao za 7 dana. 5 sati online obuke je svakako dovoljno da sami posle radite sitnije prepravke i dodajete tekst, ili slike.