IZRADA ONLINE PRODAVNICE

Izrada sajta za online prodaju

Web Shop je elektronski način trgovine. Kako se ovaj način poslovanja pokazao kao vrlo uspešan, sve je više online prodavnica, kako u svetu, tako i kod nas. U svetu se sve više opredeljuju za online kupovinu proizvoda i usluga. Mi kao IT Agencija pratimo tokove i stalno usavršaavamo tehniku:  Izrada sjta za online prodaju. Jednostavno su sve veće potrebe za izradu online prodavnice i mi kao agencija, moramo non stoop da se usavršavamo.
Online prodavnica

Izrada sajta za online prodaju je naša glavna usluga. Izrada internet prodavnice vama  donosi dobre prihode.

Responsive dizajn

Izrada sajta beograd kreira responsive dizajn stranice. Svi naši web sajtovi su prilagodjeni za mobilne telefone i tablete.
 

Izrada internet prodavnice

Izrada sajta za online prodaju

Profesionalna Izrada sajta za online prodaju po odličnoj ceni za svakoga ko želi da trguje na internetu i zaradi novac.
Online intenet prodavnica se višestruko isplati.  Zato je kod nas kao i u svetu sve više internet online prodavnica,  ili online shop-ova. Način savremene trgovine i zarade novca se u potpunosti menja. Skoro svaki oblik prodaje prelazi na online prodaju, to jest na internet.
Razloga ima mnogo za izradu sajta za online prodaju.
Navešćemo neke od njih. Kao prvo, sa online prodajom, niste vezani za odredjenu lokaciju. Lokal u kome bi prodavali robu, morate da platite, pa komunalije, pa čišćenje, plaćanje zaposlenih, magacin…itd.
Kreiranjem svoje online prodavnice možete da počnete prodaju svojih proizvoda odmah.
Izradom sajta za online prodaju trgujete non-stop, 365 dana u godini.

CMS - WORDPRESS

Content managment system

Internet prodavnica - Open cart je platforma za e-trgovinu, za online prodaju, otvorenog koda (open surce). Opencart pruža bezbednu, pouzdanu i profesionalnu osnovu za pravljenje online prodavnice, ili web shopa. Opencart ima veliki broj funkcija, koje će vam omugućiti da kontrolišete sva podešavanje vaše internet prodavnice. Poručite: Izrada internet prodavnice za bezbednu online prodaju proizvoda sa integrisanim online plaćanjem platnim karticama.
Naša izrada online prodavnice uključuje 10 časova online obuke za unošenje prozvoda. Instalacija plugin-ova je besplatna, ukoliko je odredjeni plugin, besplatan.
 
Copyright 2019 Izrada Sajta Beograd
All Rights Reserved
Powered by HTML5, CSS & jQuery
BEOGRAD SRBIJA